Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola Voramar manté per aquest curs el programa de suport a l’alumnat

Actualment compta amb uns 350 alumnes i pot créixer encara en algunes línies

dilluns 08 octubre 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat l’escola Voramar en el marc de les trobades d’inici de curs amb els centres educatius. En el decurs de la visita s’han tractat diverses qüestions que afecten a la marxa del centre que ha iniciat aquest curs 2012-2013 amb uns 350 alumnes repartits en dues línies fins a 3er i amb una única línia a 4art, 5è i 6è.

La directora del centre, Clara Pulido, ha explicat que el Voramar és una escola on s’enregistra una matrícula viva molt important ja que és el darrer dels centre públics que ha nascut al municipi i això fa que no estigui ple amb tot l’alumnat potencial.

El centre manté enguany el programa de suport a l’alumnat, de manera que es reforcen aquelles matèries on alguns estudiants mantenen mancances.

Al marge d’aquestes qüestions educatives, un dels temes que s’han debatut en la reunió, ha estat la implantació d’una gran superfície a tocar de l’escola, entre el vial de cavet i l’avinguda Pau Casals. L’alcalde els ha explicat el projecte que l’empresa Esclat Bon Preu té previst de construir a la zona assegurant que “és una gran inversió pel municipi ja que trenca per primera vegada la tendència que hi ha al municipi que molts facin les seves compres a fora vila, a més de crear 100 llocs de treball de manera estable entre els aturats del municipi”, ha explicat. “Creiem que és un gran pas perquè pensem que hi ha moltes famílies que no tenen feina i que podran optar a un lloc de treball estable a més de donar un bon servei a la ciutadania”, ha assegurat. Tant l’alcalde com la regidora han estès la mà a la direcció del centre educatiu per tal d’ajudar-los en allò que els convingui.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions