Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Espai d’Infància Estació del Carrilet de Salou ofereix nous tallers per als infants, de dilluns a divendres, amb la reobertura del centre

dimecres 10 novembre 2021

La regidoria d’Infància ofereix dos torns d’activitats, el primer, de 17 a 17.45 h; i el segon, de 18.15 a 19 h, per evitar aglomeracions

Cal apuntar-se, prèviament, trucant al telèfon 977 383 591, o bé, de forma presencial, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet (plaça del Carrilet, s/n)

 

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou reobre les portes de l’Espai d’Infància Estació del Carrilet (plaça del Carrilet, s/n), amb un nou funcionament, per tal de garantir la seguretat dels infants i evitar aglomeracions.

En aquest sentit, de dilluns a divendres, a les tardes, s’ofereix, cada dia, un nou taller creatiu, com, per exemple, de pintura, titelles, retallables, manualitats, etc., que s’anunciaran a les xarxes socials del Club Xic’S.

Hi ha dos torns d’accés, el primer, de 17 a 17.45 h; i el segon, de 18.15 a 19 h.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “la nostra voluntat, com a Ajuntament, és oferir un servei lúdic de qualitat als infants de Salou, en aquest cas, centralitzat a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet”. Granados ha posat en valor “la gran labor que s’ha dut a terme des de la regidoria, per poder reobrir aquest espai, amb totes les mesures de seguretat necessàries”.

La regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha mostrat la seva satisfacció per tornar a obrir aquest espai, atès que “és un servei que els usuaris/àries valoren molt positivament, i que té una gran acceptació”. “Hem tornat amb totes les garanties sanitàries”, ha afirmat, i “oferim una gran varietat de tallers i activitats, per tal que els més petits puguin gaudir i divertir-se, de la forma més segura”. Així mateix, ha assenyalat que l’únic requisit necessari és una inscripció prèvia.

Per poder participar als tallers, cal apuntar-se, prèviament, trucant al telèfon 977 383 591, o bé, de forma presencial, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet.

Així mateix, cal disposar del carnet del Club Xic’S. Per poder adquirir-lo, cal trucar al 977 383 591, o demanar-lo, de forma presencial, a l’Espai d’Infància.

La recent reobertura de l’Espai d’Infància ha coincidit amb la Festa del Panellet, per celebrar la Castanyada i Halloween, dins la programació de la Festa Major del 30 d’Octubre de Salou. Aquell dia, els més petits van poder gaudir d’inflables, d’un taller de panellets de plastilina, un espectacle infantil, i fotografiar-se amb el Rocky i la Confetina, les dues mascotes de l’Espai d’Infància.

 

Millores a l’espai

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament ha dut a terme diversos treballs de millora a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, durant el període de tancament per la pandèmia.

Així, s’han arreglat diversos desperfectes de l’edifici; s'han pintat, de color blau, els diferents armaris i prestatges; s'han solucionat humitats; s’han col·locat vinils a les finestres de l'oficina; i s'ha fet abatible i s’ha retolat el mostrador de l'entrada, entre altres accions.

Més informació a les xarxes socials del Club Xic’S; al WhatsApp 661 583 413; al telèfon 977 383 591; o bé al correu electrònic clubxics@salou.cat

Galeria d'imatges

IMG_9677.JPG
IMG_9650.JPG
IMG_9655.JPG
IMG_9656.JPG
IMG_9660.JPG
IMG_9661.JPG
IMG_9665.JPG
IMG_9666.JPG
IMG_9667.JPG
IMG_9671.JPG
IMG_9675.JPG

Document Actions