Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Espectacle de Clowns ‘Som Aqui’ arriba a Salou per sorprendre els més petits

Aquest dissabte a les 19 hores tindrà lloc el show teatral davant del Xalet Torremar

divendres 17 agost 2012

L’espectacle teatral ‘Som Aquí’ arriba aquest cap de setmana a Salou per delectar als més petits amb una representació de clowns. El show de la companyia ‘Pengim-penjam’  tindrà lloc davant del Xalet Torremar, just al davant del Passeig Jaume I” a les 19 hores. Dos germans pallassos, en Carbonilla i la Mandonguilla, provinents d'una gran família de pallassos professionals s'han independitzat i ara viatgen pel món fent una demostració dels seus coneixements, i rivalitzant en la seva gran saviesa. Un pèl guillats, però, els més petits podran veure de quina manera es presenten amb el micro, de quina manera fan o desfan els titelles, i fins i tot com fan una coral matemàtica molt entretinguda;. L’espectacle es caracteritza pel seu ritme humorístic i els gags més sorprenents del clowns.

Es tracta d’un espectacle infantil promogut pel Patronat de Turisme de Salou que ofereix tot un conjunt d’activitats infantils dintre de la Programació establerta com a Destinació de Turisme Familiar.

La companyia Pengim-Penjam

La companyia PENGIM-PENJAM fou creada l'any 1985, sota la coordinació de
Josep M. Serrat, des de les hores ha fet espectacles infantils i per adults, exposicions i tallers de titelles per innumerables escoles, festes de pobles, festes majors, programacions estables de pobles i ciutats, fires, festivals de teatre i de titelles, TV, etc.
El 1992 es va crear la companyia de pallassos Els Germans Albergínia i paral•lelament a Pengim-Penjam ha anat creixent i presentant els seus espectacles per molts llocs. També en aquest any es va incorporar Mercè Alemany i juntament amb en Josep M. Serrat han portat a terme totes aquestes tasques.

Galeria d'imatges

ATT88274.jpg
pengim-penjam.jpg

Document Actions