Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’espectacle de titelles ‘Animalets’ arriba al TAS

dimecres 01 abril 2015

La companyia ‘Galiot Teatre’ representa l’obra que transmet  valors  mediambientals   

Aquest dissabte a les 18 hores petits i grans podran conscienciar-se de la importància de l’aigua en la natura


 

Salou acull un nou espectacle dins la programació infantil sota el títol “Animalets”. Aquest proper dissabte a partir de les 18 hores, petits i grans podran acostar-se fins a la sala gran del TAS per veure una representació de l’obra, un espectacle amb titelles que no ens deixarà indiferents i ens farà reflexionar.

Enmig d’un bosc hi viu el Sr. Natura. El Gall serà l’encarregat de despertar el Sol i a poc a poc aniran apareixent els diferents animals que hi viuen. L’Elefant es veurà tota l’aigua de l’aiguamoll però amb l’ajuda dels altres animalets, intentaran trobar una solució. Mica en mica sortirà un cargol, que, amb una cançó portarà als espectadors a dalt de la muntanya. El Mussol serà l’encarregat de despertar la Lluna, perquè al bosc del Sr. Natura ja s’ha fet de nit...

Es tracta d’un espectacle amb un valor mediambiental el qual pretén fer reflexionar als mes petits sobre la importància de l’aigua i conscienciar-los de que s’ha de cuidar la natura.

L’espectacle dura 50 minuts i està adreçat especialment a nens i nenes de fins a 8 anys. L’entrada té un cost de 3 euros, amb descompte si es presenta el carnet de soci del club Xic’s.

Galeria d'imatges

titelles.jpg
ANIMALETS-01.jpg

Document Actions