Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’exposició fotogràfica itinerant ‘El litoral de Salou’ visita diversos centres educatius del municipi

dimecres 30 març 2022

Durant les darreres setmanes, la mostra ha estat a l’Escola Salou; seguit de l’Escola Santa Maria del Mar; i, des d’ahir dimarts, a l’Escola Vora Mar

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assistit a les diverses inauguracions

 

L’exposició fotogràfica ‘El litoral de Salou’ continua el seu itinerari pels centres educatius del municipi. Aquestes darreres setmanes, ha visitat l’Escola Salou; seguit de l’Escola Santa Maria del Mar; i, des d’ahir dimarts, 29 de març, l’Escola Vora Mar, on romandrà fins al proper dilluns, 4 d’abril.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assistit a les inauguracions de la mostra, als diferents centres educatius. També hi han estat presents els respectius equips directius i docents, i part de l’alumnat de les escoles dels darrers cursos de Primària.

L’alcalde Pere Granados va explicar els accidents geogràfics que conformen la costa de Salou, i es va referir, sobretot, al port natural que el municipi ha tingut, des de sempre; i va fer un recorregut per la seva història mil·lenària, a través de l'important patrimoni natural, paisatgístic i cultural.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va posar en valor la importància del foment del coneixement de la història i cultura del municipi, entre els infants i joves.

I, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, va encoratjar els i les alumnes a interessar-se pels racons que fan únics el litoral salouenc, i a descobrir-los, de primera mà, a través del Camí de Ronda.

Algunes de les imatges de l’exposició fan referència a: Els Pilons, Platja dels Capellans, Punta del Po Roig, Platja Llarga, Cap de Salou; les dunes a la platja de Llevant; la Torre Nova i el Llatzaret; la Caleta de les Roques Punxoses; la Penya Tallada i la Punta Roja; la Punta Prima; la Cala de la Font i la Cala de la Vinya; la Punta del Cavall; la Punta Xica; la Cala Morisca, la Cala Crancs; la Roca Falconera, el Far, la Cala del Reguerot, la Roca Peixera; la Tossa Alta, antiga Kal·lipolis; el Racó, la Punta de la Cella i la destrucció de la Tossa Alta, des de l'aire; la Cala del Reguerot i els Enlliscalls; els sorrals del Bosc de la Glorieta; el Martellet, la Cala del Mollet del Far i les Ànimes; la Punta del Fanal, la Cala de la Font i la Cova del Pirata, el Bassot i la Punta Salada, la Cala de la Penya Tallada i la Caleta dels Marbres, entre d'altres punts.

Galeria d'imatges

ESCOLA VORA MAR (1).JPG
ESCOLA SALOU (3).JPG
ESCOLA SALOU (1).JPG
ESCOLA SANTA MARIA DEL MAR.jpg
ESCOLA SANTA MARIA DEL MAR 2.jpg

Document Actions