Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Exposició 'L’Art de Nadal' s’inaugura el proper dissabte a la Torre Vella

La mostra recull reproduccions fotogràfiques d’obres mestres del Museu del Prado amb la temàtica de la Nativitat i l’Adoració dels Reis

dijous 20 desembre 2012

La Torre Vella acollirà a partir del proper dissabte l’exposició ‘L’Art de Nadal’ centrada en la temàtica de la Nativitat i l’Adoració dels Reis, amb reproduccions fotogràfiques d’obres mestres del Museu del Prado obtingudes a partir d’imatges digitalitzades cedides pel mateix Museu. L’exposició tindrà lloc aquest proper dissabte a les 20 hores.


Aquesta exposició impulsada per la regidoria de Cultura i Festes podrà visitar-se des del proper dissabte 22 de desembre al 13 de gener a la Torre Vella.  La mostra presenta la singularitat de recollir  facsímils, amb les dimensions i característiques del quadre original, confeccionats mitjançant la tecnologia i materials més moderns, la qual cosa fa possible unes imatges de gran fidelitat que permeten gaudir de tota la magnificència de les obres.

“Les sales de la Torre Vella on habitualment s’exhibeix l’art més actual i que són ja un referent important dins el món de l’art contemporani tenen el seu contrapunt en els mesos d’hivern, durant els quals les exposicions posen l’èmfasi en aquells aspectes més clàssics o tradicionals” ha explicat l’alcalde de Salou, Pere Granados. Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez ha afegit que  “l’objectiu és oferir una programació diversificada, sempre dins un alt nivell de qualitat i d’interès, per tal d’apropar-nos a un públic cada vegada més ampli” i ha animat al públic “ a gaudir de l’exposició en aquestes dies donat que “ que té com a eix central la temàtica del Nadal i l’Adoració”.

L’exposició apropa al públic a una dotzena d’obres, cada una d’un autor diferent que revelen l’evolució iconogràfica, compositiva i tècnica del tema nadalenc en diverses escoles pictòriques de diferents èpoques entre el primer Renaixement i finals del barroc, bàsicament des de finals del segle XV al XVIII.

 

Fitxers adjunts

Document Actions