Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ExtremeMan arriba a Salou amb un espectacular recorregut

Es tracta d’una de les proves internacionals més importants del món que preveu atreure més de 1.500 visitants i 500 esportistes

dijous 02 desembre 2010

El ExtremeMan 226 arribarà a Salou el proper 5 de juny amb un traçat que recorrerà els punts més significatius de Tarragona i la Costa Daurada.  Es tracta d’una prova d’extrema duresa que contempla un recorregut ciclista de 180 quilòmetres de bicicleta que s'afegiran als 3,8 km de natació i 42km a peu.  Aquest Trialtó d’alt nivell preveu 500 participants i més de 1.500 assistents.

L’Extreme Man és una nova marca de triatló de Llarga Distància, nascuda el 2010, a Menorca, sota el segell de l'organitzador WinSportsFactory i que és una de les proves internacionals més importants del món.  Luis Genero, Director de Marquèting de WinSport, ha explicat avui que “només es donen tres o quatre proves d’aquesta mida a tota Europa” i h afegit que “el motiu de fer aquesta competició a Salou no és casual donat que el municipi ofereix una àmplia oferta hotelera i turística, en infraestructures i espais dotats de qualitat i diversitat de carreteres pel recorregut ciclista així com el clima i marca”. 

El recorregut acumularà més de 2.000 metres de desnivell positiu i portarà als articipants a alguns dels punts més representatius de la zona. L'ascensió de la Mussara, un port de 10km amb un 5,8% de mitjana, simbolitzarà tota la duresa i bellesa de la part ciclista. Aquest recorregut, culminarà a gairebé 1.000 metres d'alçada convertint-se en un dels plat forts de la competició. Aquest recorregut es veurà acompanyat d'altres trams emblemàtics com el port del Collroig, últim tram abans d'arribar al poble de Colldejou abans de tornar a Salou. Segons els organitzadors, es tracta d '"una oportunitat excepcional en el món de la Llarga Distància".

Es tracta d'una marató que també permet conèixer la ciutat de Salou ja que transcorre al passeig marítim de Salou, un espai ampli i representatiu de la ciutat.  Entre les dades més significatives implicarà:

- Quatre voltes a peu pel passeig Marítim de Salou
- S’esperen 500 participants
- 200 persones de protecció civil i mossos en el circuit
- 100 voluntaris en el circuit a peu
- 10 quilòmetres totals fins a la Mussara


En aquest sentit, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “portar a Salou aquesta prova de Triatló de llarga distància és un exemple més del gran esforç que estem fent des de l’Ajuntament per promoure esdeveniments permetin iniciar abans la temporada d’estiu desestacionalitzant l’activitat garantint l’ocupació hotelera i estant al costat de les empreses de Salou, en definitiva, promovent l’ocupació”.
El regidor d’Esports, David Ninyà, ha explicat també que “es tracta d’una aposta pel turisme esportiu que venim potenciant amb esdeveniments tan espectaculars com aquest”. 
El preu d'inscripció a 210 euros (245 a partir de l'1 de gener), afegit a l'accessibilitat i el ventall d'ofertes hoteleres de Salou (incloent el parc de Port Aventura), converteixen el ExtremeMan 226 Salou en el triatló Llarga Distància per excel•lència , oferint una experiència total en comptes d'una simple carrera.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

PREMSA.JPG

Document Actions