Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’hipermercat Bon Preu obrirà les portes a finals de mes de maig

Avui s’ha dut a terme una visita d’obres al centre comercial que donarà feina a una setantena de persones, la gran majoria de Salou

dijous 06 març 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat avui les obres de la nova superfície comercial que s’està construint al municipi; l’hipermercat Esclat, acompanyat dels regidors de Gestió de Territori, Marc Montagut i del d’Ocupació, Jesús Barragán. El projecte, com han explicat els responsables de l’empresa es  troba  ja en la darrera fase de construcció i es preveu que el 21 de maig pugui obrir les seves portes al públic.  L’empresa Bon Preu SAU du a terme en aquest centre de Salou una inversió propera als 12 milions d’euros.     

El nou centre s’està construint a tocar del vial de Cavet, entre els carrers Mª Victòria dels Àngels-cantonada carrer Xavier Montsalvatge i compta amb uns 3.500 m2 construïts sobre carrer i uns 7.500   m2 de pàrquing soterrat amb unes 300 places d’aparcament, com ha explicat Joan Campàs, de l’enginyeria que du a terme les obres. “S’ha fet un supermercat molt sostenible ambientalment, de fet l’edifici  té la certificació energètica A i s’apostarà molt per la part de productes frescos de proximitat i de fleca pròpia”. Campàs ha detallat com es destinen uns 2.800m2 a sala de vendes i uns 500 m2 per a altres conceptes com  magatzem, a més de zones de despatx, reunions, menjador...  En aquests moments estan ja ultimant els detalls constructius d’acabat d’instal·lacions elèctriques i climatització, així com revestiments i pintura.

De cara a mitjans de mes d’abril es preveu també comptar –com han explicat fonts de l’empresa, amb tots els permisos per construir els 10 sortidors de benzina.

L’alcalde, Pere Granados, s’ha mostrat molt satisfet després d’efectuar la visita al nou establiment comercial i ha assegurat que “des de l’administració hem treballat de valent perquè vinguin noves ofertes al municipi però sobretot per la creació de llocs de feina al municipi”, i ha afegit que “aquest hipermercat significa més que una ampliació de l’oferta comercial de Salou sinó que també trenca una tendència que hi havia per part de molts ciutadans a sortir fora per comprar, i alhora es  converteix en un pol d’atracció  de ciutadans de poblacions veïnes cap al nostre municipi”. Així, el  batlle també ha reflexionat sobre el que significa a nivell laboral:“estem satisfets de que aquest projecte pugui generar nous llocs de treball en benefici dels interessos generals de Salou i els seus ciutadans, contents perquè hi ha noves empreses que es fixen en Salou a l’hora de crear dinamisme” i ha destacat que “la nostra política és perseverant en l’objectiu d’atreure inversions i projectes que permetin donar a feina i reduir l’atur, millorant en definitiva, la qualitat de vida dels ciutadans”.  

L’equip de treballadors estarà format per unes 70 persones durant els mesos d’estiu com ha explicat Jaume Moncunill, responsable comercial de Bon Preu, el qual ha avançat que el procés de selecció està ja gairebé finalitzat i s’ha seleccionat personal del municipi, a través de la borsa de treball; de fet- com ha explicat- els nous treballadors s’estan ja formant als centres de Vinyols i els Arcs i a Valls. “Quan ens implantem a una nova plaça intentem convertir-nos en un supermercat de referència, que agafi municipi però també part de la comarca” i ha afegit que: “ja era hora que Salou tingués un establiment d’aquestes característiques en el qual es poden trobar totes les seccions i amb un gran assortiment”.

Galeria d'imatges

PREMSA_DEFINITIU.JPG
premsa.JPG
PREMSA_DEFINITIU.JPG
premsa.JPG

Document Actions