Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’homenatge a la gent gran de Salou reuneix prop de 350 persones a l’envelat

dilluns 25 gener 2016

L’acte, organitzat per la regidoria d’Acció Social, ha consistit en un tradicional berenar i ball amb orquestra

Gairebé 350  persones grans s’han donat cita avui a l’envelat del carrer Tarragona on any rere any i en el marc de la festa major s’organitza el tradicional berenar d’homenatge a la gent gran de Salou. Es tracta d’una trobada, molt participativa  que aplega –prèvia recollida del tiquet- a les persones de la tercera edat empadronades al municipi pertanyents a l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou. Tots ells han passat una bona estona en una festa on han estat els autèntics protagonistes, acompanyats per la màxima autoritat municipal l’alcalde Pere Granados, a més de la regidora d’Acció Social, Estela Baeza, així com amb un  bon nombre de regidors, en una tarda amenitzada un any més per l’orquestra Ruben’s.

L’alcalde, en la trobada amb la gent gran, els ha encoratjat a continuar treballant en benefici de la societat “inculcant als més joves els vostres valors i sobretot, explicant-los què significa la cultura de l’esforç que vosaltres tant coneixeu”. Granados també ha parlat del futur de Salou i els ha anunciat que des del govern es farà tot allò que estigui a les mans de Salou perquè segueixi endavant el BCN World, ja que “és una gran oportunitat per nosaltres com a municipi turístic però també perquè serà una garantia de futur i de feina pels vostres néts”.

Per la seva part, la regidora d’Acció Social, Estela Baeza, ha aprofitat el berenar per presentar-se davant un nombrós públic i s’ha posat a disposició a la seva disposició per continuar treballant. A més Baeza, ha destacat el gran valor que aporta la gent gran i ha valorat els grans esforços que molts d’aquests han tingut de fer.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1_get_gran.jpg
P1230507.JPG
P1230511.JPG

Document Actions