Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’hotel Blaumar celebra els 25 anys d’història obsequiant amb una estada al client 3 milions

L’alcalde, Pere Granados, ha estat l’encarregat de lliurar el premi a la família guanyadora

dijous 06 setembre 2012

Una família de Vitoria, José Miguel Guinea, la seva esposa Sandra Miranda i les seves dues filles de 4 i 2 anys, Ainara i Irati, ha estat l’afortunada en endur-se una estada d’una setmana a l’hotel Blaumar. Van arribar dilluns dia 3 i se’n van el proper dia 10 però l’allotjament d’aquesta setmana de vacances a Salou ha resultat ser un obsequi del Grup Reside ja que ha coincidit que la família era el client tres milions. Aquest hotel de quatre estrelles al bell mig de Salou celebra enguany el seu 25è aniversari i ho fa organitzant diversos actes, entre ells el que ha tingut lloc aquest matí a les portes de l’hotel.

L’alcalde, Pere Granados, després de felicitar els guanyadors ha volgut destacar “la gran qualitat del grup i la bona feina que desenvolupa, fent possible que Salou sigui una gran destinació turística amb l’ajuda d’empreses que –com el grup Reside-  s’esforcen per complaure als seus clients”.

A l’acte a més de l’alcalde del municipi, qui ha estat l’encarregat de lliurar el premi a la família guanyadora, també hi ha estat el director general del Grup Reside hostaleria, Vicenç Martí; el director de l’Hotel, Joaquim Díaz i de la Directora de Qualitat i Medi Ambient del grup, Núria Varela.

Galeria d'imatges

blaumar.JPG
a_la_porta.JPG
blaumar.JPG
a_la_porta.JPG

Document Actions