Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’humor de Joan Pera i Amparo Moreno, al TAS

L’obra Visca els nuvis! es representarà aquest dissabte al teatre de Salou

dimecres 11 gener 2012

Visca els nuvis! és una comèdia carregada d’humor i tendresa, plena de situacions que l’espectador reconeixerà al moment, tot i estar ambientada a principis del segle passat a la ciutat de Barcelona. Alguns dels episodis més importants de la història d’aquest país com la Setmana Tràgica, la dictadura de Primo de Rivera, la Segona República o la Guerra Civil són testimonis directes de les alegries, tristeses, esperances i preocupacions que en Ramon, la Maria i el seu llit viuran al llarg del seu matrimoni. Aquesta comèdia de dues hores de durada es representarà aquest dissabte 14 de gener a les 22 hores i les entrades es poden adquirir al preu de 28 euros; i de 25 en el cas dels majors de 65 anys i menors de 18.

Visca els nuvis és l’adaptació que ha fet Joan Pera de la comèdia The Four Poster, la vida d’un matrimoni a través del seu llit, que l’escriptor holandès Jan de Hartog va escriure l’any 1951. En aquesta nova dramatúrgia, els nuvis que esmentem al títol no es diuen Agnes i George com a l’original, sinó que són en Ramon i la Maria: en Joan Pera i l’Amparo Moreno, i l’acció no és a Detroit o Chicago sinó a Barcelona.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha destacat que és una obra de primer nivell que arriba als nostres escenaris i que, sempre, amb el cartell d’actors, deixa un bon regust entre els espectadors.

Galeria d'imatges

PRnuvis_09.JPG
Imatge.jpg
PRnuvis_09.JPG
Imatge.jpg

Document Actions