Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’IES Jaume I de Salou lliura la primera edició dels premis APLEGA

També ha inaugurat la sisena edició de les mostres d’alumnes de l’escola de dibuix Carmen Alquézar

divendres 20 maig 2011

L’IES Jaume I de Salou ha inaugurat aquesta setmana la sisena edició de la mostra ‘Artistes Pròxims’, una exposició d’obres d’alumnes de l’escola de dibuix de Carmen Alquézar, a més també ha muntat una exposició "Els dracs" feta pels alumnes de 1r d'ESO amb material reciclat fets a la classes d'Educació Visual i Plàstica de l'Institut.
Paralel·lament, l’acte també ha servit per lliurar la primera edició dels premis APLEGA. Es tracta d’uns guardons que que reconeixen i valoren públicament l’esforç i el treball que els alumnes premiats fan més enllà de l’aula i del deure. Entre els premiats també hi ha la professora Carme Pagès, qui ha muntat una mostra on denuncia els productes transgènics, les grans superfícies, etc i ha estat nomenada sòcia d’honor de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica. Pel que fa als alumnes premiats aquests són: Paula Andrea Almeida, Àlex Casas, Ariadna Sevillano, Judith Rubio, Andrea Coca, Míriam Latorre, María Pérez, Jonatan Iglesias, David Kaufman, Laura Martínez, Carlos Sánchez i Kevin Vallverdú.
L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor d’Educació i professor del centre, David Ninyà,  a més de familiars, alumnes i professors del centre.

Galeria d'imatges

DSC03595.JPG
DSC03596.JPG
DSC03595.JPG
DSC03596.JPG

Document Actions