Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’IES Marta Mata entra al programa pilot d’aprenentatge en llengua anglesa

Avui, l’alcalde i la regidora d’Ensenyament han visitat el centre educatiu on han passat per diferents aules i s’han entrevistat amb la directora

dijous 14 novembre 2013

L’IES Marta Mata de Salou ha entrat a formar part d’un pla de xoc als instituts per millorar el nivell d’aquesta llengua estrangera. Aquest nou pla de plurilingüisme pretén, com ha explicat la directora del centre, Carme Sans, que els alumnes tinguin més contacte amb l’anglès i per tant, hi haurà diferents assignatures que cursen els estudiants on l’anglès serà present com a llengua vehicular. Els professors també rebran material didàctic per ajudar-los en les classes i es provaran noves maneres d’ensenyar una tercera llengua.  Segons la directora ahir mateix es va aprovar aquesta mesura que s’aplicarà de manera immediata a un seguit de matèries.

Per l’alcalde, Pere Granados, el qual ha estat acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez en la visita d’aquest matí al centre, es tracta d’una excel·lent notícia que “posa de relleu la gran implicació dels professorat i de la direcció del centre que fa que vosaltres tingueu una bona preparació i que confirma que l’alumnat de Salou estigui per damunt de la mitjana de Catalunya”, els ha manifestat el batlle als alumnes en la visita que ha dut a terme a les aules. “Això significa més possibilitats per a vosaltres de cara al futur”, ha apuntat.

Aquesta visita a l’IES Marta Mata s’emmarca en el conjunt de contactes amb el sector de l’educació i de la formació al municipi quan arrenca el curs escolar.

 

Galeria d'imatges

visita.JPG
visita.JPG

Document Actions