Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Institut Marta Mata de Salou inaugura nova biblioteca

divendres 22 setembre 2023

  • L’alcalde Pere Granados posa en valor la funció de l’equipament com a centre de difusió del coneixement

 

L’Institut Marta Mata de Salou ha inaugurat la seva nova biblioteca, un espai polivalent que, a banda de contenir un important fons bibliogràfic de més de 1600 exemplars, permet la possibilitat de realitzar-hi jornades culturals temàtiques, clubs de lectura i tallers d’aprenentatge lingüístic.

Dimecres passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va assistir a l’acte d’inauguració, acompanyant la directora del Centre, Carme Moreno. També hi va fer acte de presència la regidora d’Ensenyament i Promoció Educativa, Julia Gómez, i el regidor Xavier Montalà, membre del Consell Escolar del centre.

En el decurs de la seva intervenció, l’alcalde va lloar la funció del nou equipament com a centre de difusió del coneixement i va felicitar l’equip directiu i el coordinador de la nova biblioteca, el professor i escriptor Joel Santamaria, per la labor realitzada amb “aquest nou espai, que va més enllà de la lectura”.

Per la seva banda, la directora Carme Moreno va agrair el suport de l’Ajuntament de Salou i va fer referència al programa de la Unió Europea Proa Plus, gràcies al qual s’ha pogut dur a terme la reconversió de la biblioteca.

També va oferir una conferència inaugural l’escriptora i periodista Anabel Vélez, que va parlar sobre les grans protagonistes femenines de la música rock. I va tancar la jornada l’artista Anna Andreu, que va oferir una actuació musical.

Galeria d'imatges

5.JPG
2.jpg
6.jpg
7.JPG
8.jpeg

Document Actions