Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Institut Marta Mata de Salou realitza un intercanvi escolar amb un centre educatiu polonès

Una vintena d’alumnes de 3er d’ESO de Salou han participat en aquest programa que busca apendre de una cultura i país diferent

dijous 01 juliol 2010

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Marta Mata de Salou, acompanyats per 5 dels seus professors, van viatjar a Polònia el passat 21 de juny per realitzar-hi una estada de 8 dies en el marc d’un projecte bianual d’intercanvi Comenius Regió finançat per la Unió Europea.

Un cop a Polònia, van ser traslladats a un campament a Kashubia per tal de conèixer la regió, els seus costums i tradicions i la seva geografia. Entre d’altres activitats, van fer excursions amb kayak i van visitar pobles tradicionals. El cap de setmana el van passar visitant l’àrea metropolitana de Gdansk, l’anomenada tricity.

Els alumnes que han participat a l’intercanvi han estat desenvolupant al llarg del curs en horari extraescolar activitats relacionades amb el projecte  com ara un recull de contes localitzats a Salou, presentacions sobre Salou i Catalunya (que han exposat via Skype als estudiants polonesos), punts de llibre per Sant Jordi per donar a conèixer la nostra cultura i qüestionaris sobre coneixements diversos. Així com una exposició de fotografies sota el títol ‘Salou abans i ara’ que mostra l'evolució i canvis produïts al nostre municipi al llarg del segle XX.

Al setembre seran els alumnes polonesos i els seus professors els que vindran a passar uns dies a Salou, allotjats a casa de les famílies dels alumnes del centre que ara fan l'intercanvi per tal de apendre i conèxer la cultura catalana i la ciutat de Salou.

 

Galeria d'imatges

DSC_0011.JPG

Document Actions