Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’OAC lliura les targetes d’aparcament en zona blava

dijous 03 abril 2014

Amb l’arribada de la Setmana Santa es posaran en marxa els parquímetres per tal de permetre una major rotació

 

El proper divendres dia 11 d’abril es posaran en marxa totes les zones blaves de que disposa el municipi coincidint amb la proximitat de la Setmana Santa i la necessitat de donar una major rotació de vehicles tant al centre del municipi com a determinats punts amb major afluència de trànsit rodat. Aquesta primera etapa de zona blava durarà fins el proper 27 d’abril.

 

L’horari en que serà necessari la col·locació del tiquet de manera visible a l’interior del parabrises serà dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores com ja ve sent habitual en els darrers anys.  Així mateix, des de l’Ajuntament –com cada any- es reparteixen les targetes de zona blava que permeten l’aparcament gratuït per als residents del municipi. Per tal de poder retirar la targeta cal tenir pagat o bé domiciliat l’impost de circulació de vehicles.

Per tal que els residents puguin obtenir les targetes blanques per aparcar amb la bonificació s’han d’adreçar a l’OAC.  Els interessats hauran de dirigir-se a l’OAC (planta baixa Ajuntament) en horari de matí (des de les 9 i fins a les 14 hores) aportant el rebut bancari de pagament de l’impost de circulació de vehicles (en cas que no estigui domiciliat), a més del DNI original de la persona que ve a buscar la targeta. És imprescindible, si el vehicle pertany a algú altre que no és la persona que fa la gestió que aporti el DNI original de la persona titular del vehicle.

Galeria d'imatges

anunci_zona_blava.jpg

Document Actions