Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’obra ‘Un Déu Salvatge’ arriba al TAS aquest dissabte

L’obra dirigida per la que fou directora de ‘El mètode Gronholm’ presenta uns personatges que es revelen contra la insatisfacció de les seves vides

dimarts 11 gener 2011

El proper dissabte dia 15 de gener arriba al Teatre Auditori de Salou (TAS) l’obra de teatre de Yasmina Reza ‘Un Déu Salvatge’. Aquesta obra està dirigida per la prestigiosa directora anglesa, Tamzin Townsend, que al 2004 va dirigir “El mètode Gronholm” o Paraules encadenades”. L’obra protagonitzada per reconeguts actors com Roser Camí, Vicenta Ndongo o Òscar Rabadán explica la història de dues parelles. Un déu salvatge és una obra que comença amb uns personatges aparentment normals, que és transformen progressivament en personatges que deixen de banda les normes de cortesia per arribar a una situació inesperada.

En concret, dues parelles es reuneixen. El fill d’una d’elles, de tant sols nou anys, ha colpejat el de l’altra parella. Els pares decideixen mantenir aquesta entrevista per arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la conversa s’inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre una mica més gran i, així, fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de banda qualsevol acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori, fins que... la lluita comença entre ells mateixos: tots contra tots.
És el moment en què sorgeix de cadascun dels personatges aquell “déu salvatge”, que es revela contra la insatisfacció de les seves vides.

Les entrades es podran adquirir per Servi Caixa i a les oficines del Teatre Auditori de Salou. Tots aquells que estiguin interessats en assistir en algun dels espectacles i vulgueu rebre més informació podeu dirigir-vos a les oficines del TAS de dilluns a divendres de 10 a 14h o trucar al Tel. 977 309 217.

 

Document Actions