Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’obra de teatre solidària ‘¡Y por fin... volvemos a reír!’, arriba a Salou, aquest dissabte, 24 de setembre

dimarts 20 setembre 2022

L’espectacle, organitzat pel grup de teatre Julio Vilaplana, sota la direcció de Mariano Vázquez, tindrà lloc a les 21 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS)

El preu d’entrada és de 8 euros, anticipada; o bé de 10 euros, a taquilla. L’import recaptat es destinarà, íntegrament, a l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, per a la investigació contra el càncer

 

El grup de teatre Julio Vilaplana organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, l’obra benèfica ‘¡Y por fin... volvemos a reír!’, que tindrà lloc aquest proper dissabte, 24 de setembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS).

La recaptació es destinarà, íntegrament, a l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, per a la investigació contra el càncer.

L’espectacle comptarà amb el director Mariano Vázquez; la coreografia, a càrrec de Carolina Figueras Pijuán; i amb la participació dels artistes Javi Mateo, Jesús Zambrano, Gerôme Jaffré, Tony Pérez, María Toledo, Anna De Manuel, Silvia Colás i Carmen Civera.

L’entrada es pot adquirir pel preu de 8 euros, de manera anticipada; o bé per 10 euros, a taquilla. Els punts de venda són els següents establiments salouencs: Tati Llenceria (Via Roma, 14), Centre Òptic Salou (Via Augusta, 15) i Comercial Nacel (Via Roma, 28).

Document Actions