Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’obra infantil “Les Supertietes” arriba al TAS de Salou

divendres 19 febrer 2016

Aquest dissabte a les sis de la tarda es representarà l’obra que recull contes infantils d’Empar Moliner

El Teatre Auditori de Salou enceta la programació infantil aquest dissabte amb un divertit espectacle, de mans de la companyia Les Bianchis, basat en l'obra "Contes infantils contra tot pronòstic" d'Empar Moliner. La representació combina també cançons compostes per Arnau Vallvé.

La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra molt però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol·lícita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que son tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les seves amigues com ser una SUPERTIETA.

Tres supertietes molt especials i força boges, volen explicar contes, però com que no tenen fills i els nebots no sempre estan a disposició han decidit passejar-se arreu explicant contes a tots els nens que ho vulguin.

L’obra es representa aquest proper  dissabte 20 de febrer a partir de les 6 de la tarda. Les entrades estan a la venda a les taquilles del TAS a tres euros; un euro menys si es presenta el carnet del club Xic’s. Es tracta d’un espectacle per a nens a partir de 4 anys.

Galeria d'imatges

supertietes.jpg

Document Actions