Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’obra l’artista, de la companyia teatral del centre de paràlisis cerebral la Muntanyeta, actuarà al TAS

Uns 500 escolars del municipi estan convidats a veure l’obra l’Artista

dimarts 17 maig 2011

El proper 18 de maig la companyia teatral, Trot Teatre, que forma part de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, ha representat l’obra “L’artista” davant unes 500 persones al Teatre Auditori de Salou. Durant la representació els assistents han pogut veure com aquests joves actors reflexionen sobre l’art i l’autodestrucció dels artistes. Els encarregats de posar-la en escena són 8 joves acompanyats de 8 monitors ocupacionals que fan que el nombrós públic assistent visqui l’obra d’una manera especial.

Amb més de deu anys de vida a les esquenes, el grup teatral ha fet més de quaranta representacions. El teatre es l’element comú que serveix per unir sota un mateix espai escènic joves amb paràlisi cerebral i els seus respectius monitors. Al Trot Teatre ha actuat en escenaris tan diversos com el Metropol de Tarragona, el TAS de Salou, el Teatre Principal de Valls, el Teatre Felip Pedrell de Tortosa, entre molts d’altres.

L’acte que es celebrarà al Teatre Auditori de Salou servirà perquè joves de 4rt i 5è de l’institut Jaume I, de l’escola Europa, de l’escola Elisabeth, de l’institut Marta Mata i de l’escola Santa Maria del Mar de salou puguin veure de primera mà com aquests joves actuen i transmeten uns valors i unes inquietuds que a molts d’ells els faran emocionar.

Document Actions