Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de Salou reprèn avui dilluns les gestions presencials, amb cita prèvia

dilluns 01 juny 2020

És imprescindible sol·licitar la citació per telèfon, al 977 30 92 92, o a través de la Seu Electrònica, abans d'anar a l'Ajuntament

L’horari d’atenció serà de 9 a 14 hores

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Salou reprèn avui dilluns, 1 de juny, les gestions presencials, amb cita prèvia. El servei destinarà un professional de la plantilla a aquesta via d’atenció, i durant aquesta mateixa setmana s'aniran incorporant progressivament nous serveis d'atenció ciutadana i padró.

Cal sol·licitar la citació per telèfon, trucant al 977 30 92 92, o bé a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç: https://seu.salou.cat/siac/info.aspx?info=citaprevia

L’horari de cita prèvia disponible al portal és de 9 a 14 hores. Cal dir que només es podrà demanar hora en un marge màxim d’una setmana.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, tenim la voluntat de facilitar, tot el que sigui possible, les gestions de la ciutadania amb l’Administració”. Així mateix, l’alcalde ha apel·lat a la responsabilitat individual i col·lectiva, per tal que “tots i totes puguem realitzar els nostres tràmits amb les màximes condicions de seguretat”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha manifestat que “hem decidit obrir les portes de l’Oficina d’Atenció Ciutadana perquè els salouencs i salouenques puguin fer els seus tràmits, de forma presencial, ara que ja ens trobem en la fase 2 de desescalada”. L’edil també ha explicat que “en els propers dies, anirem incorporant nous serveis d’atenció presencial, fins que arribem a la nova normalitat”.

Per a aquells registres que requereixin pagament, l’OAC donarà la possibilitat de pagar mitjançant TPV, o bé a través d'una entitat bancària.

Per poder anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la població haurà de passar el control d’accés a l’entrada de l’Ajuntament, on es confirmaran les cites programades. Caldrà utilitzar mascareta; rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada; i mantenir la distància de seguretat mínima de 2 metres entre els ciutadans i ciutadanes, i amb els treballadors / es del Consistori.

 

Document Actions