Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’organització preveu un “èxit rotund” en la XIIª edició de l’Spanish Open 2010

La competició tindrà una durada d’un dia i mig més i se celebraran dos campionats del món: el IDSF World Championship Sènior I Latin i el IDSF Professional Divisió Ten Dance

dilluns 29 novembre 2010

Aquest  migdia s’ha presentat a Salou la XIIª edició de l’Spanish Open 2010 que tindrà lloc els dies 3, 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports del municipi.  Entre les nombroses novetats d’aquesta edició, destaca que la competició tindrà una durada d’un dia i mig més i que aquest any,  tindrà lloc la celebració de dos campionats del Món, el IDSF World Championship Senior I Latin i el IDSF PROFESIONAL  DIVISION  Ten Dance.

Es tracta de la dotzena edició consecutiva que compta amb el Patrocini institucional del Patronat de Turisme, del suport de l’Ajuntament de Salou amb la col•laboració de l’Àrea d’Esports. Seran sis dies d’espectacle en els que es desenvoluparan competicions de diferents categories i estils, i on hi participaran ballarins de nivell nacional e internacional de mes de 30 països.

Una de les novetats importants serà la celebració de la 3ª prova de la I Lliga Catalana de Ball Esportiu que tindrà lloc íntegrament el dimecres dia 8 de desembre. En total,  19 clubs catalans participaran en aquesta edició i aportaran un total de 66 equips.

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha explicat que “hem aconseguit un èxit rotund en aquesta edició tant a nivell de participació com a d’ocupació hotelera on ja no queden places lliures” i ha afegit que “ des del Patronat de Turisme és un orgull continuar treballant en el desenvolupament d’un esdeveniment de projecció internacional com aquest que permet la desestacionalització del turisme”.  Del Hierro ha avançat “que la repercussió econòmica per les empreses del Municipi és molt important i que l’Associació de Comerciants es vol adherir pròximament a aquest esdeveniment”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados ha aprofitat per recordar que “tot i l’esforç que implica en aquest complex escenari econòmic tirar endavant esdeveniments com aquests, volem prioritzar l’objectiu de garantir l’ocupació fora de la temporada d’estiu i estar al costat dels empresaris que treballen per obrir els seus negocis tot l’any i donar ocupació als ciutadans” i ha afegit que “augura un èxit rotund” a l’edició d’enguany.

Els organitzadors, Antoni Mas, de l’empresa Producciones i Eventos BCN juntament amb Carlos Freitag, President de la Federació Internacional Presidente de la Federació Internacional ) IDSF han destacat la implicació i suport de l’Ajuntament de Salou en la organització d’aquest campionat. Mas ha avançat que Salou “té moltes possibilitats de celebrar l’any vinent la Final del Gran Slam de Balls Standars i Llatí amb la corresponent repercussió mediàtica i d’assistència que implicaria.”

Instal•lacions a punt

Les instal•lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Salou seran la seu de les competicions de ball que començaran el divendres dia 3 de desembre , en sessió de tarda, i es perllongaran fins el dimecres 8 . Com cada any , es gravaran un total de 4 a 6 programes de televisió , de 55 minuts de durada cadascun d’ells , que seran emesos per diferents Canals de televisió.

L’organització preveu una participació d’unes 2.000 parelles, uns 4.000 participants a més del nombrós públic que assistirà a veure l’esdeveniment. Es preveu una assistència de 8.000 persones. Les instal•lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Salou seran la seu de les competicions de ball que començaran el dia 3 de desembre, en sessió de tarda, i es perllongaran fins al dia 8 del mateix mes.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN6760.JPG

Document Actions