Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Spanish Open supera les expectatives del sector turístic

A un dia del final de l’Spanish Open, els organitzadors valoren positivament l’assistència de participants i públic

dimarts 07 desembre 2010

Aquest matí a partir de les 9 hores s’han obert les portes del Pavelló Municipal d’Esports de Salou per donar el tret de sortida a la competició del Open Nacional que durarà fins a les 00.30 d’aquesta nit.  Avui tindrà lloc íntegrament la Competició Nacional  (Categories B/AN/AI Standard i Llatins).

Durant el cap de setmana, Salou ha acollit dos campionats mundials a nivell professional:  el IDSF World Championship Senior I Latin i el IDSF PROFESIONAL DIVISION Ten Dance.  En aquests campionats de màxim nivell professional, les parelles van oferir espectaculars coreografies que van lluir encara més amb les increïbles gales que van permetre una posada en escena que va aixecar  l’entusiasme i admiració de tos els assistents.  Dissabte es va celebrar la final del el IDSF World Championship Senior I Latin. El triomf va ser per la parella francessa Gwenäel Lavigne y Stephanie Godet.  Diumenge va tenir lloc el segon Campionat,  el IDSF PROFESIONAL DIVISION Ten Dance on els guanyadors van ser els eslovens Luca Bussoletti i Tjasa Vulic.
Els organitzadors també han volgut destacar que Catalunya ha guanyat per sisè any consecutiu VII Team Match Autonòmic i el Club Ball Esportiu Manresa la Competició del Show Dance.

Demà es clausurarà el certamen amb  la 3a prova FCBE Lliga Catalana de Clubs des de les 10 del matí fins les 18 hores. Es tracta d’una de les novetats més esperades d’enguany. En total, 19 clubs catalans participaran en aquesta edició i aportaran un total de 66 equips que donaran el millor d’ells al jurat i també al públic assistent.

Antoni Mas, organitzador de l’esdeveniment ha explicat que: “tenim una gran satisfacció per l’èxit d’assistència a dia d’avui quan encara queda un dia de competició” i ha afegit que “ estem gratament sorpresos perquè tot i haver  perllongat un dia i mig més la competició, la gent ha mantingut la seva assistència tots els dies”.  Salou consolida aquest certamen com un dels més importants a nivell internacional amb una assistència massiva de més de 7.000 persones.

El Regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha afegit que “estem molt contents de l’èxit d’assistència perquè els hotels han aconseguit un 100% d’ocupació. Hem superat les expectatives dipositades en l’esdeveniment pel sector turístic”. Per la seva banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que “estem del costat de les empreses que busquen desestacionalitzar la temporada i treballem constantment per portar esdeveniments que ajudin a fer-ho possible”.

Galeria d'imatges

S8000_173.jpg

Document Actions