Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’univers idíl·lic i cromàtic de Myriam Arnold arriba a la Torre Vella de Salou

L’artista local inaugura aquest dissabte la mostra que es podrà veure des del 16 de març al 6 d’abril

dijous 14 març 2013

Aquest dissabte a les vuit de la tarda s’inaugurarà una nova exposició al Centre d’Art de la Torre Vella de la salouenca Myriam Arnold Llaó. L’obra de l’artista mostra unes profundes arrels mediterrànies en la seva visió personal de la natura.  Els visitants a l’exposició que romandrà oberta al públic des del dia 16 de març al 6 d’abril podran descobrir un univers idíl·lic, amb una certa ingenuïtat sempre dominant per un cromatisme exaltat i una sensibilitat en la manera de percebre la vida.

Les seves obres són un reflex de la seva personalitat de l’artista que es va formar a l’Acadèmia de Dibuix i Pintura Carmen Alquézar i a l’Escola d’Art de Tarragona. Els assistents podran descobrir una  visió optimista, positiva, romàntica, un xic ingènua i idealitzada del món que ens envolta, una obra certament original i molt creativa, amb certes influències de Marc Chagall. La regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez, ha animat als ciutadans a assistir a la inauguració d’aquesta artista local “que ha dedicat moltes hores de treball, d’estudi, d’esforç en desenvolupar la seva obra” i ha afegit que “és una fita important per la Myriam  perquè aquesta exposició individual suposa un reconeixement al seu treball”.

Els assistents es podran deixar portar pel sentit lúdic, visió optimista, positiva, romàntica, un xic ingènua i idealitzada de la vida reflexad a la seva obra que es podrà visitar a la Torre Vella des del proper cap de setmana amb el suport de l'Ajuntament de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Myriam_Arnold_2013_-_Vinilo_Mediano_1280mm_x_1730mm.JPG
Myriam_Arnold_2013_-_Vinilo_Mediano_1280mm_x_1730mm.JPG

Document Actions