Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La 3ª fira d’entitats reuneix el teixit associatiu de Salou aquest dissabte al voltant del passeig Jaume I

Un total de 38 entitats exposaran les seves activitats al llarg de tot el dia al passeig Jaume I

dimecres 08 maig 2013

Prop de 40 associacions del municipi participaran aquest dissabte a una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per tercer any consecutiu, pretén donar a conèixer la riquesa i el gruix d’activitats que duen a terme moltes persones en el seu temps lliure; com a enriquiment personal i també en benefici de la societat. A la trobada, que arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 de la nit, “s’hi podran trobar diverses activitats que protagonitzen les mateixes entitats en un clar reflex de la vitalitat i la dinamització cultural i associativa del municipi”, explicava la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez. A les 11 del matí , l’alcalde, Pere Granados, inaugurarà la mostra que al llarg del matí anirà oferint activitats des d’una cercavila. A un festival folklòric; exhibició de dansa; tècniques en defensa personal; exhibició de gimnàstica; cantada d’havaneres i cremat o una batucada. A més, paral·lelament, al llarg de tot el dia, hi haurà exposició de quadres; tallers de rus; inflables, partides de rol; recollida d’aliments; tast de té; entre un llarg etcètera.

Enguany, la mostra creix ostensiblement, amb gairebé una desena més d’entitats participats, per la qual cosa, la regidora ha volgut agrair la bona disposició i implicació en l’esdeveniment.

Les entitats participants són: l’Escola de Grallers i timbals; el Club de Vehicles Clàssics; el Club Natació; el Club d’Escacs; el Club Nàutic; la Unió Esportiva; l’Associació Sal-i-ou; l’Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí; Cáritas; l’Associació de Familiars d’Alzheimer; RPG Rol Play Game; l’Assemblea Nacional Catalana; Al Anon; Sos Gat Salou; la Policia Local;  l’associació intercomarcal de consumidors de CAT-AIUC; el Salauris FC; el Club Patí Salou; el Salou Club Esportiu; les Bruixes Latemó; els Diables Maleïts; els Atabaladors; els Gegants i Canons; l’associació cubana a Catalunya; el C.E.F.B. Salou Costa Daurada; el Club Patí Jove;  l’Associació Cultural Aragonesa; l’Associació Playart; la Secció comarcal URE Costa Daurada; l’Associació Comunitat Romanesa de Catalunya; Projectes Creatius Panda; Evolution Defensa Personal Integral; Col·lectiu de Senegalesos; Associació Esportiva Sincro Valfago; Centre de la Llengua i Cultura Russa Dostoievsky; Club de Tennis Salou; l’Associació Cultural Àrab i l’Associació Caridad San Vicente de Paul.

Galeria d'imatges

fira_gran_copia.jpg
llistat_de_participants.jpg
activitats_fira_entitats.jpg

Document Actions