Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La 45 edició del RallyRACC es presenta a Barcelona destacant l'interès que desperta en els pilots

dijous 24 setembre 2009

La 45 edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que es disputa la proxima setmana, s'ha presentat a Barcelona, on es va posar en relleu la importància que tindrà en aquesta ocasió ja que es jugaran el títol el finlandès Mikko Hirvonen (Ford) i el francès Sebastien Loeb (Citroën).

A falta de dues proves perquè s'acabi el Campionat, la cita espanyola i el Rally RAC de Gran Bretanya, Hirvonen avantatja en cinc punts al gal, vencedor de les últimes quatre curses en terres catalanes i pentacampió del món de forma consecutiva.

L'acte va estar presidit per Sebastià Salvadó, president del RACC, i Carlos Gracia, president de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme, i també va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Salou, Pere Granados, entre altres personalitats.
Salvadó va assegurar que aquesta temporada s'han marcat mantenir el 'bon nivell organitzatiu' que caracteritza a la carrera, 'un gran repte' en època de crisi econòmica. 'Una mostra de que els nostres esforços són apreciats per la FIA és que hem aconseguit evitar el sistema de rotació establert i el 2010 el RallyRACC seguirà puntuant per al Campionat del Món', va apuntar.

Per la seva banda, l'alcalde de Salou, Pere Granados, va parlar de les bondats del Rally per Salou i per a la zona i va demanar que la Generalitat de Catalunya s'impliqui econòmicament en aquesta promoció de país abast mundial.

El 45 RallyRACC es disputarà de l'1 al 4 d'octubre amb base al parc temàtic Port Aventura i la contigua localitat de Salou. Comptarà amb un total de 1.300 quilòmetres, repartits en 18 especials que sumen 353,6 quilòmetres contra el crono, tots ells a Tarragona.

Un total de 80 pilots de 28 nacionalitats competiran en aquesta penúltima prova del Mundial, entre ells 16 vehicles WRC encapçalats pels millors pilots del moment. Vint d'aquests pilots seran espanyols, liderats pel càntabre Dani Sordo (Citroën), tercer a la general del Campionat.

Document Actions