Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La 4ª edició del programa 'Voluntariat per la llengua' aconsegueix formar 13 parelles lingüístiques

dijous 29 novembre 2007

El quart programa 'Voluntariat per la llengua' ha aconseguit reunir 13 parelles lingüístiques, 3 més que en l'edició anterior, que va tenir lloc el passat mes de març. Recordem que aquest programa, impulsat per l'Oficina de Català de Salou, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que faci de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès en practicar la llengua catalana. Es tracta de posar en contacte aquestes dues persones perquè pactin un dia, una hora i un lloc de trobada, per conversar una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

En aquesta ocasió, les persones no catalanoparlants procedeixen de Romania, Rússia, França, Equador, Argentina i també de la resta de l'estat i són alumnes dels cursos de català que s'imparteixen a la ciutat i que tenen un nivell bàsic suficient per mantenir una conversa, precisa la responsable de l'Oficina de Català de Salou, adscrita al Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i ubicada al 2n pis del Centre Cívic, Marisol Solano.

Alguns dels voluntaris catalanoparlants són igualment alumnes de l'Oficina de Català de Salou, amb nivell B o C; i altres són ciutadans que també volen participar en aquesta iniciativa que pretén reforçar l'aprenentatge de la llengua oral fora de l'aula i facilitar la integració i la coneixença entre persones d'origen divers.

Document Actions