Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Bahía de Cadiz s'interessa per la Costa Daurada

dilluns 29 juny 2009

La Bahía de Cadiz pren l'Estació Nàutica de Salou com a referència per a la seva candidatura

El Regidor de Turisme de l'Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro, conjuntament amb el Gerent del Patronat de Turisme de Salou, Joan Manuel Alonso i el Gerent de l'Estació Nàutica, Joan Carbonell han presentat Salou com a destinació turística a una comitiva andalusa fent especial referència a l'Estació Nàutica. Alonso, ha explicat les principals estratègies de posicionament de la Costa Daurada dins el mercat nacional, fent referència a la importància del turisme familiar, en un entorn on els 20 quilòmetres de platges hi juguen un factor decisiu i que atreu a més de 2 milions de persones cada any. En aquest marc, i per diversificar l'oferta de cara al visitant, s'ha presentat la tasca que fa l'estació nàutica que opera a la zona.

Cal dir que l'Estació Nàutica Costa Daurada compta amb la col·laboració dels municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig - Miami platja i Vandellòs - l'Hospitalet que pretenen donar suport a totes les empreses de la zona que ofereixen serveis nàutics i promocionar mundialment la Costa Daurada. L'Estació que actualment disposa de 4 Bases Nàutiques, una en cada municipi col·laborador, compta amb 800 socis i ofereix unes 30 activitats durant l'any, entre les que es trobem activitats per a tots els gustos com poden ser la vela, el surf, el caiac, el para-sailing, el snorkel, catamarà'

La comitiva que estava formada pel president de la Mancomunitat, Felipe Márquez, el Delegat Provincial del D.P.Turisme, comerç i esport, José María Reguera, diversos regidors i Alcaldes/a com la de Rota, el de Cádiz, la de Jerez, del Puerto de Santa Maria i diversos empresaris del sector nàutic entre d'altres han pres Salou com a punt de referència turística. En total, aquesta comitiva superava la quinzena de persones.

Document Actions