Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Banda de música Costa Daurada actuará por primera vez el próximo 6 de febrero en el TAS

divendres 23 gener 2009

Ahir dijous 22 de gener, a les 19 hores, al Teatre Auditori de Salou (TAS), va tenir lloc el segon assaig conjunt de la Banda de música Costa Daurada (el primer va celebrar-se el passat 6 de novembre a l'Escola de Música de Cambrils). I és que els 28 membres procedents de Salou i els 26 integrants de Cambrils assagen normalment per separat als seus respectius municipis, sota la direcció de professor de clarinet Jacint Gisbert, en el cas de Salou; i del professor de saxo Dídac Arcas, en el cas de Cambrils.
El resultat de la seva feina el podrà jutjar el públic al TAS el proper 6 de febrer, a les 19.30 hores,que és quan la banda actuarà per primera vegada, amb motiu de la Festa Major de Salou. Aquest dia, els més de 50 integrants d'aquest conjunt, que són de les escoles de música de les dues poblacions i adults amb coneixements musicals que no són professionals, interpretaran obres de J. Sanchís, J. De Haan, J. Barry, F. Mercury, A. Waignein, entre d'altres, amb els següents instruments: flauta, clarinet, saxo, trompeta i percussió.
El passat 10 de novembre els alcaldes de Salou i Cambrils, Antonio Banyeres i Robert Benaiges, van signar el conveni de col·laboració entre els dos municipis que va permetre la creació de la Banda de Música Costa Daurada.

Document Actions