Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Bandera Blava ja oneja a les platges de Llevant i Capellans de Salou

Avui l’alcalde de Salou i la regidora de Platges Júlia Gómez han hissat la bandera que certifica la bona qualitat de les platges

divendres 13 juliol 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Platges, Júlia Gómez i el regidor de Qualitat Ambiental, Ramon Pascual, han hissat avui la bandera blava per les platges de Llevant i Capellans.  El distintiu de les Banderes Blaves l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), tot i que ha comptat amb la col•laboració de Ports de la Generalitat. Les platges han superat els exàmens realitzats per aquests organismes en base a quatre criteris qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, serveis i instal•lacions.

La regidora de Platges, Júlia Gómez,  ha explicat que  “l’acte d’ hissada de bandera blava simbolitza un reconeixement al treball realitzat per oferir una elevada qualitat en matèria ambiental i de serveis, aspectes que distingeixen les nostres platges”.  Aquesta bandera va ser lliurada recentment pel Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluis Recoder en un acte que va tenir lloc a L’Escala. Aquest guardó s’atorga cada any, des de 1987,  i es dona a aquelles platges que superen els exàmens de condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, sostenibilitat, de compliment legislatiu, l’atenció a persones amb discapacitat i la oferta complementària i educativa, entre altres.

La Bandera blava també premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents del sector del turisme. Enguany, a la Costa Daurada, un total de 37 platges i 8 Ports Esportius compten  amb la Bandera Blava. Cal recordar que el passat 27 de juny, també es van hissar les  Banderes Q de Qualitat per les platges de Llevant i Ponent així com la bandera ISOO 14001 per totes les platges del municipi.
 

Galeria d'imatges

premsa.JPG
DSCN7082.JPG
premsa.JPG
DSCN7082.JPG

Document Actions