Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Bandera Blava llueix ja a les platges de Llevant i de Capellans de Salou

divendres 04 juliol 2008

Les platges de Llevant i Capellans llueixen ja les Banderes Blaves que una temporada més han rebut per part de la Fundació per a l'Educació Ambiental. L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, acompanyat dels regidors Salvador Pellicé, Joan Antoni Brull i Marc Montagut, han hissat aquesta setmana les banderes que reconeixen la qualitat de les dues platges.

Cal recordar que la presència d'una Bandera Blava en una platja reconeix l'esforç de l'Ajuntament per aconseguir que compleixi determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, així com que disposi d'informació i gestió ambiental adequades. Exigeix també el compliment de mesures sanitarioambientals, l'existència de sanitaris adequats i sense abocaments, així com servei de salvament, socorrisme i primers auxilis.

La Fundació per a l'Educació Ambiental és una organització no governamental constituïda per entitats de més de 46 països d'Europa, Àfrica, Oceania, Àsia i Amèrica. Gestiona la 'Campanya Bandera Blava' a nivell internacional, en la qual participen, de forma voluntària, més de 2000 municipis litorals.

La Bandera Blava es dóna anualment, amb la finalitat d'assegurar el compliment continuat dels seus criteris. És per això que esdevé un important reconeixement, donat que es fa un seguiment durant tot el període estival.

Salou, a banda de mantenir les Banderes Blaves a les platges de Llevant i Capellans, disposarà també d'una tercera, que s'ha concedit com en anys anterior, al Club Nàutic de Salou.

Document Actions