Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La bandera de la ISO 14001 ja oneja a la platja de Llevant de Salou

Suposa un reconeixement a la gestió en matèria mediambiental i avala la qualitat de les seves instal·lacions i serveis

dijous 11 agost 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la Regidora de Platges, Júlia Gómez; el regidor de Salut Pública, Ramon Pasqual i el de Turisme, Benet Presas han hissat aquest matí la Bandera del Certificat Mediambiental ISO 14001 a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. Granados ha manifestat la seva satisfacció per l’obtenció per sisè any consecutiu  de la ISO 14.001 per a totes les platges del municipi, el que suposa un reconeixement a la gestió mediambiental del litoral salouenc. Així, aquest important certificat ha estat renovat respecte l’any passat, sent un reconeixement internacional que audita l’empresa AENOR per la qual certifiquen que -a totes les platges del municipi- han implantat i mantingut un rigorós sistema de gestió medi ambiental.
El batlle ha volgut especificar que tant la ISO, com les banderes blaves i la Q de qualitat –aquestes dues ja estaven onejant a les platges de Salou- “són tres certificacions que valoren i reconeixen diferents aspectes de les platges i que, en conjunt, sí destaquen la bona feina en neteja d’aigua, qualitat de serveis i altres exigències que fan de Salou una platja exemplar”.  En aquest sentit, la regidora de Platges, Julia Gómez, també ha afegit que “els esforços realitzats per oferir la millor gestió a les nostres platges per als seus ciutadans i visitants queden avalades de nou amb aquesta certificació que ens posiciona com un referent”; no en va Salou ostenta el títol de  platja d’Europa.
D’altra banda, l’alcalde ha avançat que s’està estudiant amb els municipis de Cambrils i Vila-seca constituir un consorci per mancomunar serveis de neteja a les platges després que l’ACA enguany no es faci càrrec de la neteja de l’aigua amb pelicans. “Es podria fer una molt bona gestió en aquest i altres aspectes”, ha dit l’alcalde, tot i apuntar que l’aigua està perfecte i que no hi ha hagut cap queixa de banyistes.
Cal recordar que les Platges de Ponent i Llevant compten també amb la bandera “Q” de Qualitat, essent les úniques platges de la Costa Daurada que compten amb aquest distintiu; a més de comptar amb les distincions de bandera blava a Llevant, Capellans i al Port Esportiu.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN0742.JPG
DSCN0742.JPG

Document Actions