Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

LA 'BARCA SIN PESCADOR' PROPERA OBRA DE L' ASSOCIACIÓ SALOU TEATRE

dimarts 15 maig 2007

El proper dissabte 19 de maig, a les 22hores, tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou (TAS) la representació de l'obra teatral 'La barca sin pescador', del dramaturg contemporàni Alejandro Casona, a càrrec de la companyía Associació Salou Teatre.

El director, José María Azabal Gómez dirigeix als actors i actrius de la companyía teatral que s'estrenen en un estil totalment diferent a les obres anteriors. 'La barca sin pescador' és un drama on un ric inversor es veu a la ruïna imminent i traicionat per tots els que creia amics. A causa d'aquesta situació, fa un pacte una mica especial' Aquesta és una historia que aprofundeix en els sentiments humans, amb personatges molt diferenciats i histries d'amor, de enveja, d'odi, de ternura'

L'Associació Salou Teatre porta més de 5 anys actuant i fent obres de producció propia o d'autors molt coneguts. Els actors i actrius de l'assocaició han representat molts perosnatges, tots ells diferents i emblemàtics.

El preu de l'entrada és de 2 euros i es poden comprar a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i al mateix día de l'espectacle, dues hores abans, a les taquilles del TAS.

Document Actions