Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La BBC enregistra fins dimecres a Salou el programa 'Gimme a Break'

dimarts 26 maig 2009

Durant aquesta setmana del 25 al 27 de maig de 2009, el Patronat de Turisme de Salou acollirà al nostre municipi la filmació del programa 'Gimme a break' de la televisió anglesa BBC, que s'emet, amb un important èxit d'audiència, el dissabte pel mati a la BBC2. Es tracta d'un concurs familiar on els nens trien les vacances ideals i aquests dies coneixen en profunditat la destinació guanyadora: Salou.

Programa destinat a les famílies on els fills de la família protagonista, d'entre 8 i 12 anys, trien la destinació de les vacances familiars entre diferents propostes de tota Europa. Recordar que aquesta tria que ha fet aquesta família anglesa es basa en el posicionament que té la ciutat com a destinació turística familiar.

Des d'avui mateix i fins demà dimecres realitzaran activitats lúdiques per a famílies, compres, estada en allotjament de Salou i viatge en iot, on aprendran a navegar, en definitiva activitats variades, singulars, diferents i actives que faran participar pares i fills i conèixer a fons el paisatge i l'oferta de Salou.

Aquesta acció posa de relleu la importància de la nostra destinació dins del marc del turisme en l'àmbit internacional, a més d'oferir-nos una immillorable oportunitat de promoció al Regne Unit.

Document Actions