Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Biblioteca de Salou acull tres tallers familiars per aprendre a gestionar les emocions

divendres 11 novembre 2022

Tindran lloc els propers dissabtes, 19 i 26 de novembre, i 3 de desembre, a les 12 h

Cal inscriure’s, prèviament, al telèfon 977 38 88 09, o bé al correu electrònic biblioteca@salou.cat

 

La Biblioteca Pública Municipal de Salou acollirà el conjunt de tres tallers "El treball de les emocions des de la intel·ligència emocional a les biblioteques públiques", organitzats pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

Les sessions aniran a càrrec de la psicòloga Tània Montoto Feliu, graduada en Psicologia i postgraduada en intervenció psicopedagògica integral de les dificultats d'aprenentatge per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

El primer taller parlarà sobre què són les emocions i com es poden gestionar, des de la intel·ligència emocional. El segon identificarà les emocions bàsiques i la seva classificació, segons els diferents entorns de les persones: educatiu, familiar, etc. I el tercer tractarà aspectes importants en el treball amb les emocions, com el Mindfulness.

Les sessions tindran lloc els propers dissabtes, 19 i 26 de novembre, i 3 de desembre, a les 12 h del migdia. La durada serà d’una hora, amb metodologia teòrica i pràctica. S’adrecen a un públic familiar, especialment, a infants d’entre 8 i 14 anys, que hauran d’anar acompanyats, com a mínim, d’una persona adulta responsable.

Cal inscriure’s, prèviament, al telèfon 977 38 88 09, o bé al correu electrònic biblioteca@salou.cat. Les places són limitades.

Document Actions