Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Biblioteca de Salou impulsa aquest estiu una exposició virtual d’invents, amb dibuixos, fotografies i vídeos de la ciutadania

dimarts 14 juliol 2020

Es tracta d’una activitat de la iniciativa ‘Història (i històries) dels invents’, que pretén potenciar la creativitat de petits i grans, repensant i millorant objectes que ja existeixen

Per participar, caldrà enviar una fotografia, dibuix o vídeo de la creació a l’adreça de correu electrònic biblioteca@salou.cat

 

La Biblioteca Pública Municipal de Salou impulsa, aquest estiu, una exposició virtual d’invents, dins la iniciativa ‘Història (i històries) dels invents’, on la imaginació de la ciutadania n’és la protagonista.

Consisteix a repensar i millorar objectes i estris que ja existeixen, i a elaborar-ne dibuixos, fotografies o vídeos, sobre aquest nou invent. Hi podran participar totes les persones d’edat igual o superior a 4 anys.

El regidor de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, Xavier Montalà, ha assenyalat que “des de l’àrea, volem continuar fomentant la participació dels petits i grans lectors i que se sentin a prop de la Biblioteca”. Per aquesta raó, “hem creat un conjunt d’activitats que giren al voltant de la temàtica dels invents, per potenciar la seva creativitat i imaginació, durant l’estiu”.

Per participar, només caldrà enviar la creació, acompanyada d’una explicació de l’invent, a l’adreça de correu electrònic biblioteca@salou.cat, indicant, també, el nom i edat de la persona, amb l’assumpte ‘INVENTA’.

La Biblioteca recopilarà totes les creativitats i, al final de l’estiu, farà una exposició online amb totes les idees de la ciutadania.

Document Actions