Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Biblioteca de Salou inicia la represa dels serveis presencials aquesta setmana

dimarts 21 juliol 2020

Es manté el servei de préstec, sense cita prèvia; la devolució per la bústia de retorn; la consulta, en sala, de premsa, i accés lliure al fons, amb mesures de control; i l’estudi en sala, i l’ús d’ordinadors públics, amb reserva prèvia

També modifica l’horari d’obertura: pels matins, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h; i a les tardes, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h

 

La Biblioteca Pública Municipal de Salou ha iniciat la represa dels serveis de sala aquesta setmana. Així, ja es pot accedir a les instal·lacions i s’amplien els serveis ja oferts de préstec i devolució, amb el préstec interbibliotecari; la consulta de premsa; accés lliure al fons amb guants i neteja prèvia de mans; i accés a les sales d'estudi. Per al préstec no cal la cita prèvia i la devolució es fa per la bústia de retorn, accessible les 24 h.

Així mateix, es permet l’estudi en sala, amb reserva prèvia, per un temps màxim de 2 hores; i l’ús d’ordinadors públics, també amb reserva prèvia, amb limitació de temps fins a una hora. Aquestes limitacions de temps es poden prorrogar, segons disponibilitat. L’aforament és limitat per poder mantenir la distància obligatòria entre els punts de lectura.

Per a aquest estiu, les activitats seguiran essent virtuals i difoses a través de les xarxes socials.

La Biblioteca també modifica el seu horari d’obertura, pels matins, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h; i a les tardes, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h; per tal d'ajustar-se a les franges horàries de les reserves dels ordinadors.

L’alcalde Pere Granados assenyala que “des de l’Ajuntament, volem que la població recuperi els serveis que tenia abans de la pandèmia, però necessitem de la col·laboració i responsabilitat de tots i totes perquè Salou continuï essent un municipi segur de COVID-19”.

Per la seva banda, el regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, assegura que “hem realitzat la represa dels serveis de la Biblioteca d’una forma progressiva, per tal de poder garantir les màximes condicions de protecció i higiene, tant d’usuaris / àries, com dels treballadors / es”.

Cal recordar que és obligatori l’ús de la mascareta; rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic; i mantenir la distància de seguretat, d’1,5 metres, entre persones.

Per a més informació, la Biblioteca de Salou posa a disposició de la ciutadania el telèfon de contacte 977 38 88 09, i l’adreça de correu electrònic biblioteca@salou.cat. També informa a través dels seus canals de comunicació habituals a les xarxes socials: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou

Galeria d'imatges

Mesures_infografia_page-0001.jpg

Document Actions