Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Biblioteca de Salou posa en marxa la iniciativa ‘Jo proposo’, a través de recomanacions literàries de la ciutadania a les xarxes

dimarts 31 març 2020

Les persones interessades hauran de penjar un vídeo a Facebook, Twitter i/o Instagram, amb el hashtag #joproposo i etiquetant la Biblioteca; o bé enviar-lo a l’e-mail biblioteca@salou.cat

També es podrà continuar gaudint de l’Hora del Conte, en format virtual, cada dissabte, a les 12 h, al Facebook de la Biblioteca

L’entitat informa els usuaris/àries que el Servei de Biblioteques ha prorrogat fins al 4 de maig la devolució dels documents en préstec 

La Biblioteca Pública Municipal de Salou ha posat en marxa la nova iniciativa ‘Jo proposo’, per tal que els lectors i lectores del municipi difonguin les seves recomanacions literàries a les xarxes socials, tenint en compte l’estat de confinament actual.

Totes les persones interessades en participar-hi hauran de gravar un vídeo breu on indiquin el llibre que llegeixen o un títol que els hagi impressionat i vulguin compartir, tot explicant els motius pels quals el recomanen.

Aquest enregistrament caldrà penjar-lo a les xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram), amb el hashtag #joproposo i etiquetant la Biblioteca Pública de Salou.

Els perfils oficials de l’entitat són: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou.

Com a alternativa, el vídeo també es pot enviar al correu electrònic biblioteca@salou.cat, posant com assumpte o tema ‘Jo Proposo’, per tal que l’entitat el pengi, directament, als seus perfils.

Segons ha assenyalat el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, “amb aquesta iniciativa pretenem que els salouencs i les salouenques se sentin més a prop de la Biblioteca”. Així, l’edil s’ha adreçat a la ciutadania animant-la a “deixar volar la imaginació i la creativitat, així com a compartir la passió lectora amb tothom”.

També es podrà continuar gaudint de l’Hora del Conte, en format virtual, cada dissabte, a les 12 h, al Facebook de la Biblioteca. Es tracta de contes escrits per l'Alba Castellví i contats per les professionals de la Biblioteca, en un ambient familiar.

Durant l'abril, i només aquest mes, l’entitat proposarà un bibliOjOc de conFInament per celebrar la festa del llibre i la lectura, atès que no se celebrarà Sant Jordi.

 

Devolució de documents en préstec

La Biblioteca Municipal de Salou també informa que el Servei de Biblioteques ha renovat la devolució dels documents en préstec, de moment, fins al proper 4 de maig, per evitar els retorns a les bústies de les biblioteques, que també són tancades en tot el territori.

Aquesta renovació afecta tots els documents prestats entre el període de l'1 de gener i el 16 de març de 2020.

Cal destacar que els missatges de caducitat dels documents que reben els usuaris/àries s’han canviat. En aquest sentit, la Biblioteca resoldrà qualsevol incidència al respecte.

A més, des de la Biblioteca s'està potenciant i difonent el préstec electrònic, com a alternativa al préstec físic, atès el confinament, que es pot realitzar a través del web de l'ebiblio https://catalunya.ebiblio.es/opac/#index. Aquest també és disponible per a persones que no tinguin carnet de biblioteca. Tots els tutorials es poden trobar a la pàgina de Facebook de la Biblioteca de Salou.

A través dels perfils de les xarxes socials, l’entitat també farà difusió de totes aquelles iniciatives i notícies de l’àmbit bibliotecari i/o cultural que siguin d’interès per a la ciutadania. Per a qualsevol dubte i/o petició, es pot escriure a l'adreça biblioteca@salou.cat

 

Document Actions