Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Biblioteca Municipal de Salou ha acollit la presentació del llibre de relats editat per l'Ajuntament amb motiu de Sant Jordi

dijous 24 abril 2008

La Biblioteca Municipal de Salou va acollir ahir dimecres la presentació del llibre 'Salou 6 pre-textos IV', editat per l'Ajuntament de Salou amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Es tracta d'un nou recull de relats, escrits per autors reconeguts, que tenen com a característica comuna la seva relació amb el municipi. Els sis escriptors triats per a aquesta edición són: Fina Anglès, Àngel-Octavi Brunet, Ramon Carrió, Joan Cavallé, Jordi Fernando i Anabel Sáiz.

'Des de l'Ajuntament volem sumar-nos una vegada més a aquesta celebració típicament catalana i aportar el nostre granet de sorra al foment de la literatura i, més concretament, al foment de la literatura vinculada a la pròpia localitat. La nostra voluntat és difondre el bon nom de Salou el més possible i ham aquest objectiu hem editat el llibre', diu l'alcalde de la ciutat, Antonio Banyeres, al pròleg.

A la presentació d'aquesta obra, celebrada al vespre, hi va assistir l'alcalde de la localitat; el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; i l'escriptor que s'ha encarregat de coordinar-la, Jordi Cervera. També hi van ser presents alguns dels autors, com ara Anabel Sáiz, Ramon Carrió i Àngel-Octavi Brunet.

Document Actions