Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La bicicletada contra el canvi climàtic de Salou reuneix uns 250 escolars

divendres 25 setembre 2009

Els alumnes de cinquè de primària dels centres de Salou han participat aquest matí en una sortida amb bicicleta dins de la setmana per la mobilitat sotenible

Aquest mati uns 250 nens i nenes de cinquè de primària del CEIP Europa, CEIP Salou, CEIP Santa Maria del Mar i Escola Elisabeth han participat en una pedalejada per donar suport a mesures d'estalvi energètic i contra el canvi climàtic. La regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter, ha declarat que: 'Salou s'ha volgut sumar a la iniciativa amb els seus joves per tal de conscenciar-los i donar-los uns valors envers el medi ambient ja que ens afecta a tots'.
Els nens que han sortit a les 9:35 del CEIP Europa han anat a buscar la resta d'alumnes per tal de fer el posterior recorregut pel municipi. Els alumnes han estat acompanyats en tot moment pels seus professors que també s'han volgut sumar a la iniciativa i per la policia Local de Salou que ha vetllat per la seguretat dels escolars.

Al llarg de la ruta s'han anat sumant la resta de centres que després han fet una ruta des del sector 01, fins al camp de futbol, passant pel passeig Miramar i cap al passeig Jaume I. Un cop s'ha arribat a la Plaça de les Comunitats Autònomes s'ha fet una parada per després seguir pel passeig Jaume I fins la font lluminosa, carrer Brussel·les, avinguda Carles Buigas, carrer Barbastre, Major, Barcelona i carrer de l'Advocat Gallego fins arribar al CEIP Europa on han deixat els alumnes d'aquest centre i han anat al CEIP Santa Maria per deixar als alumnes i així amb la resta de centres fins a l'Escola Elisabeth.

Pel regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro, es tracta d'una iniciativa en la que cada any Salou hi participa activament i a més, 'on hi podem molt èmfasi en donar una educació viària correcta als nostres joves'.
Recordar que aquest cap de setmana 75 poblacions més pedalejaran contra el canvi climàtic i que en total seran 100 els municipis de tot Catalunya els que es sumaran a aquesta iniciativa. Enguany hi ha 30 municipis més que l'any anterior.

Document Actions