Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Bolera de Salou ja és part de la història

Avui ha quedat finalment enderrocat l’edifici

dijous 23 juny 2011

Les excavadores han enderrocat avui l’antic edifici de la bolera  situat a l’entrada de del municipi per l’autovia de Reus, ubicat a l’altra banda del Parc Botànic i que durant molts anys s’ha  trobat en un estat d’abandonament. Després de setmanes de treballs per desmantellar-ne la coberta d’uralita mitjançant una empresa especialitzada i homologada per la Generalitat pels seus elements contaminants les excavadores i els camions han fet la seva feina per esborrar l’empremta d’un edifici que estava en estat ruïnós.  
Cal recordar que la bolera, va obtenir l’any 1979 una llicència a precari per part de l’aleshores ajuntament de Vila-seca i Salou. Després d’uns anys de funcionament i d’haver esdevingut un equipament pioner en el camp de l’oci a les nostres comarques va entrar en desús. Des d’aleshores es va anar deixant fins arribar a l’estar gairebé ruïnós d’avui en dia.
Des del govern municipal s’han fet molts esforços i negociacions per tal d’aconseguir l’autorització d’enderroc a través de diferents reunions i contactes amb la propietat per tal d’arribar al conveni que l’alcalde, Pere Granados, va signar el passat 14 de maig.
L’enderroc és la única sortida viable a les actuals instal·lacions ja que en els planejaments urbanístics del municipi de Salou dels anys 1992 i els de 2003 l’edifici queda fora de l’ordenació i està condemnat a desaparèixer quan es desenvolupi en el futur el pla del Sector 04. Precisament l’enclavament de la bolera està catalogat com a terreny destinat per a equipaments municipals, és a dir, esdevindrà un terreny destinat a sòl públic per a ús d’equipament.

Galeria d'imatges

DSCN0144.JPG
DSCN0144.JPG
DSCN0149.JPG
DSCN0140.JPG

Document Actions