Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Salou ha trobat feina a 31 ciutadans durant 2013

L’atur baixa a Salou durant el mes d’abril en un 4% respecte a l’any 2012

divendres 10 maig 2013

El Servei Municipal d’Ocupació ha trobat feina a un total de 31 ciutadans en situació d’atur durant el darrer trimestre de 2013. La Borsa de Treball és un servei que ofereix l’Ajuntament adreçat a persones en atur o persones en actiu que busquen millorar o complementar la seva feina.  D’altra bada, durant el passat mes d’abril, l’atur s’ha reduït  en un 4% respecte al mateix mes el 2012.  En aquesta mateixa línea, els mesos de gener, febrer i març, les dades d’atur al municipi també s’han vist reduïdes lleugerament apuntant una tendència positiva.

El regidor d’ocupació, Jesús Barragán, ha explicat que “estem desenvolupant polítiques actives per generar ocupació i des de l’Ajuntament es fa tot el que és possible per incrementar el nombre d’empreses que formen part de la nostra borsa de treball donant així més possibilitats laborals als ciutadans de Salou” donat que “per l’Ajuntament és una prioritat el tema de la ocupació i forma part de  la nostra responsabilitat  estar del costat dels ciutadans en aquests moments tan complexos i difícils per moltes famílies”.

La Borsa de treball té conveni amb una vintena d’empreses o institucions per tal de que aquestes valorin als candidats inscrits a aquests servei que aglutina persones en situació d’atur. Entre aquestes empreses, hi ha firmes com a Sorea, Urbaser, Eyssa, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU, 4R-Hotels  i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU i Brisasol, a més de la Fundació de l’Escola Internacional del Camp Salou. D’altra banda, qualsevol empresa pot utilitzar el servei de la borsa de treball i incloure les ofertes oportunes a través de la web de l’Ajuntament de Salou.

Document Actions