Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Caixa se suma a la campanya 'Som Salou'

dijous 07 agost 2008

La Caixa s'ha sumat a la campanya 'Som Salou', una iniciativa del Departament de Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la Costa Daurada, treballant tant a nivell individual com d'associacions i empreses.

Ho ha fet a través del conveni d'adhesió a aquest projecte obert a la societat civil, el teixit empresarial i a tots els salouencs en general que han signat avui, dijous 7 d'agost, el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé, en representació de l'Ajuntament; i Miquel Costa en representació de 'la Caixa'.

Mitjançant aquest acord, el consistori s'ha compromès a autoritzar a 'la Caixa' l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, 'la Caixa' ha acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què farà servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

Com a col·laborador de la campanya, a més, aquesta entitat vinculada al territori que ha cooperat en diverses ocasions amb l'Ajuntament de Salou per tirar endavant iniciatives socials, aportarà 5.000 euros.

Document Actions