Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La campanya: ‘Salou, espai de convivència’ es consolida al municipi i s’introdueix amb èxit a les escoles i instituts de la mà de l’Equip Cívic

Es tracta d’un projecte d’Acció Social i Seguretat Ciutadana per sensibilitzar des de l’educació als més joves, amb l’objectiu d’informar-los dels valors del civisme i la convivència

dimarts 17 abril 2012

L’Equip Cívic, format per tècnics de diferents àrees de l’Ajuntament de Salou treballa activament per recomanar diverses conductes tant en espais públics com privats, i dissuadir a la gent de comportaments incívics, especialment pel que fa a la convivència veïnal.

L’educació és un excel·lent vehicle de transmissió d’aquests valors i una eina essencial per consolidar-los dins de la societat i a la vegada, conscienciar a les noves generacions des de la informació, el diàleg i el debat participatiu.

L’Escola Elisabeth fou el primer escenari on s’han desenvolupat aquestes xerrades i campanya informativa i properament es faran a la resta d’instituts i escoles de Salou que estiguin interessades. Les sessions s’impartiran a alumnes de tercer i quart curs d’ESO, joves d’entre 14 i 15 anys.

L’objectiu es divulgar el treball que es realitza des de la campanya ‘Salou, espai de convivència’, per copsar els dubtes i preguntes dels més joves i així informar-los de les pautes d’actuació en cada moment, per millorar les relacions veïnals i per seguir fent de Salou una ciutat acollidora per a tothom. Es pretén ensenyar problemàtiques, per després solucionar-les des de la via de l’enteniment veïnal de forma cívica i saludable amb el suport de l’Equip Cívic com eix mediador.

Es compta per aquesta finalitat, amb tècnics de la regidoria d’Acció Social i agents de la Policia Local de Salou que conformen l’Equip Cívic i tota una sèrie de tríptics explicatius, traduïts en sis idiomes amb els quals s’informa d’una manera didàctica i visual de les normes i recomanacions bàsiques per fer un bon ús d’instal·lacions, per fomentar una saludable conducta cívica i una bona convivència veïnal.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, va manifestar que “aquestes xerrades informatives i participatives entre els més joves serviran per arrelar encara més els valors del civisme i la convivència en la nostra societat salouenca del futur”.

Galeria d'imatges

Foto_I.JPG
Foto_IV.JPG
Foto_II.JPG
Foto_III.JPG
Foto_II.JPG
Foto_I.JPG
Foto_III.JPG
Foto_IV.JPG

Document Actions