Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La campanya “SalouRecicla” arribarà a les llars del municipi

divendres 26 setembre 2014

Sota el lema “Salou cuida el medi ambient” la població rebrà a casa una carta informativa de la campanya acompanyada d’un fulletó explicatiu

Després de les actuacions dutes a terme aquest estiu a les platges de Salou (activitats de sensibilització per a nens i nenes, distribució de materials informatius per a visitants, etc.), la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Salou centra la campanya als habitants empadronats al municipi. Sota el lema “Salou cuida el medi ambient” la població rebrà a casa una carta informativa de la campanya acompanyada d’un fulletó explicatiu amb informacions i consells per realitzar una correcta recollida selectiva a les llars.

A més, en aquesta carta s’informarà als ciutadans i ciutadanes de la ubicació de diferents punts d’informació i d’atenció ciutadana que s’ubicaran en diferents indrets del municipi durant el mes d’octubre. Els salouencs i salouenques es podran atansar a aquests punts informatius per aclarir dubtes, recollir material de la campanya i apuntar-se a la visita gratuïta que es realitzarà més endavant a la Planta de Compostatge de Botarell per comprovar què se’n fa de les restes orgàniques que separem a les nostres llars. L’objectiu de la regidoria és augmentar el reciclatge i la qualitat de la matèria orgànica recollida.

Galeria d'imatges

P1070049.JPG
P1070049.JPG

Document Actions