Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La campanya comercial dels Bons Salou es prolongarà fins al 22 de desembre

Després d'una incidència informàtica, es torna a activar la iniciativa en els comerços adherits per a les compres prèvies del Nadal

divendres 24 novembre 2023

La campanya comercial dels Bons Salou es prolongarà fins al proper 22 de desembre, en una iniciativa per dinamitzar i incentivar les compres prèvies al Nadal, per part de la ciutadania.

A partir d’avui divendres, dia 24 de novembre, es torna a posar en marxa la iniciativa de l’Ajuntament de Salou, amb una inversió de 100.000 euros, que té com a objectiu fomentar el consum dins el teixit comercial i de serveis del municipi.

La ciutadania pot gaudir d'un 30% de descompte en les seves compres, en una àmplia varietat d'establiments locals, incloent-hi botigues de moda, serveis com perruqueries, acadèmies i centres de formació, restauració, joieries, joguines i electrodomèstics, fins a un descompte màxim de 30 € per persona.

Per ser beneficiari dels bons, és imprescindible estar empadronat o ser propietari d'un bé immoble a Salou, i major de 18 anys. L'estratègia no estableix un mínim de despesa per compra, garantint, així, una accessibilitat màxima i permetent que cada persona pugui acumular un estalvi de fins a 30 euros. 

Document Actions