Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Campanya 'Som Salou' segueix creixent amb l'adhesió avui de les associacions de comerciants de Salou

divendres 12 setembre 2008

El passat dimecres es va ampliar el nombre d'entitats adherides a la Campanya 'Som Salou'. Aquesta vegada van estar les associacions de comerciants de Salou les que es van sumar a aquesta iniciativa.
Ho van fer a través del conveni d'adhesió a aquest projecte obert a la societat civil, el teixit empresarial i a tots els salouencs en general que van signar el passat, dimecres 10 de setembre, el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé, en representació de l'Ajuntament; i Pau Pasqual Armengol, en representació de l'Associació de Comerciants Salou-Eixample; Cristina Gelonch, en representació de l'Associació de Comerciants Salou Obert tot l'any; Beti Martí, en nom de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou (ACES); i Rafel Xavier Querol en representació de l'Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent.
Recordem que es tracta d'una proposta del Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la Costa Daurada, treballant tant a nivell individual com d'associacions i empreses.
Mitjançant aquest acord, el consistori s'ha compromès a autoritzar a aquestes associacions de comerciants l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, les associacions abans esmentades han acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què faran servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

Document Actions