Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La cantant madrilenya Hanna presentarà demà el seu primer disc a l'Envelat

dijous 17 gener 2008

La cantant Hanna oferirà demà divendres un concert gratuït a l'Envelat de Salou, ubicat amb motiu de la Festa Major d'Hivern a la Plaça de la Pau. Aquest concert, que tindrà lloc a les 22.30 hores, serà un dels dos concerts de nivell inclosos al programa festiu, juntament amb el d'Antonio Carmona, previst per al 21 de gener.

Aquesta jove procedent d'un humil barri de la perifèria de Madrid (Ciudad Pegaso) presentarà als ciutadans el seu treball titulat 'Pura Hanna'. Es tracta del seu primer disc, produït per Alejo Stivel, ex del grup Tequila i productor d'altres artistes com M-Clan o els Melocos.

L'àlbum inclou una dotzena de temes, entre els quals destaca 'Como en un mar eterno', que forma part de la banda sonora de la pel·lícula 'Yo soy la Juani', de Bigas Luna.

Una altra de les seves cançons més conegudes és 'Como la vida'. Aquest tema va ser la sintonia de la 62ª Vuelta Ciclista a España, que va començar el passat 1 de setembre a Vigo.

Amb 'Pura Hanna' l'artista 'està a l'aguait per clavar-te les seves dents a ritme de rap, de reggaeton, de melodies flamenques, de tot el que li doni la gana. Cançons plenes de sentiment, ballables i boniques balades', diu el text promocional d'aquest disc. El seu estil, semblant al d'altres valors com Haze, és pura fusió del carrer.

Document Actions