Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada acull una seixantena de joves a les jornades internacionals de convivència ‘Salou en acción’

Estan organitzades per l’església protestant del municipi i discorreran entre el 2 i el 8 d’abril

dimarts 03 abril 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Joventut, Felip Ortiz, han rebut aquest matí a la seixantena de joves que participen en la segona edició de les jornades internacionals de convivència que organitza l’església protestant de Salou i que ha reunit a 15 joves d’Irlanda; 23 de Barcelona i a 20 més de la comarca del Tarragonès. Sota el lema ‘Salou 2012’ aquest conjunt de joves duran a terme una tasca de voluntariat  social al municipi, a més de tallers i activitats esportives, de ball i altres relacionades amb les noves tecnologies.

L’alcalde, després de donar-los la benvinguda a Salou els ha encoratjat a seguir treballant en pro de la comunitat i els ha obert les portes del municipi dient-los que estan a una ciutat cosmopolita.

Com a punt final, el proper diumenge dia 8 el Cor Gospel de Salou oferirà un concert obert a tothom a les 11,30h a l’església protestant de la ciutat.

 

Galeria d'imatges

DSCN5479.JPG
DSCN5479.JPG
DSCN5487.JPG
DSCN5487.JPG
DSCN5479.JPG

Document Actions