Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada aplaudeix la nova inversió del parc temàtic Ferrari dins de PortAventura

L’alcalde, Pere Granados, assegura que es tracta d’una gran inversió d’uns 100 milions d’euros i d’un atractiu molt important pel municipi i pel territori

dijous 13 març 2014

PortAventura i Ferrari han arribat a un acord per construir una nova àrea temàtica dedicada a l’empresa fabricant d’automòbils italians dins del parc. ‘Ferrari Land’, amb una inversió de més de 100 milions d’euros, obrirà el 2016 i ocuparà uns 75.000 metres quadrats dins del parc. Després d’aquest anunci per part del parc, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt satisfactòriament aquesta nova inversió. “És sense cap mena de dubte per nosaltres una gran notícia. El fet que PortAventura incrementi la seva oferta d’oci i, a més, d’aquesta qualitat, fa que la repercussió de Salou com a destinació turística especialitzada augmenti i ens posicioni com un municipi amb un valor afegit diferent per davant de moltes altres ofertes”.

L'àrea, que podria instal·lar-se al costat de la zona de la Mediterrània, disposarà de diverses atraccions dedicades als seguidors de la marca Ferrari, entre les quals s’anuncia l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa. L’operació anirà acompanyada de l’obertura del primer hotel temàtic Ferrari també dins de PortAventura que tindrà una categoria de cinc estrelles i 250 habitacions; a més de restaurants, botigues i àrees de simuladors de cotxes de carreres. La firma ja disposa d'un parc similar a Abu Dhabi anomenat 'Ferrari World'.

“L’hem rebut amb molta satisfacció; i més, en aquests moments tant difícils pel que fa a l’ocupació i la crisis. És il·lusionant per a nosaltres, i per a moltes famílies que ho necessiten,  que s’hagi anunciat una creació d’uns 2.000 llocs de treballs directes i indirectes amb aquest nou parc”, ha afegit el batlle. A més, Granados també ha reflexionat sobre el què significa el futur BCN World. “És un acte de responsabilitat política desblocar aquest gran projecte sobre el qual fa tants mesos que s’està debatent i els grups al Parlament encara s’ho estan pensant. Ara més que mai, els grups n’han de prendre nota i acabar amb la demagògia política”.

Ferrari Land neix com un parc temàtic dedicat a la família i als apassionats de la Fórmula 1. “Podem competir molt millor a nivell internacional amb altres destinacions amb aquest nou parc de Ferrari que és un referent mundial de primer ordre dins el món automovilístic”, a més de recordar que “som un pol d’atracció que està sumant nous atractius com el Circ du Soleil; ara Ferrari Land i esperem que ben properament també el BCN World”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
la_foto2.JPG
la_foto2.JPG
la_foto.JPG

Document Actions